fbpx
wijzonol amsterdam bijlmer

Afplakken

Bij afplakken de keuze van de te gebruiken tape afstemmen op de af te plakken ondergrond (o.a. kleefkracht tape, structuur van de ondergrond). De verfdetaillist kan u hierover goed adviseren. Moet er een strak resultaat behaald worden bij grensvlakken tussen muurvlakken of plafonds die behandeld moeten worden met verschillende kleuren?

Na het afplakken van de grensvlakken eerst een dunne laag muurverf in de kleur van het aangrenzende oppervlak aanbrengen. Na droging van deze muurverf het te behandelen oppervlak behandelen in de gewenste kleur. Direct daarna de tape verwijderen. Eventuele holtes onder de tape zijn gevuld met de eerst aangebrachte muurverf en niet met de later aangebrachte muurverf. Gevolg een strak niet rafelig resultaat!

Zijn hoeken niet strak? Breng dan afhankelijk van de aanwezige onregelmatigheden de tape een aantal millimeters uit de hoek aan. Het visueel eindresultaat is hierdoor veel beter en strakker.

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox
Meld je aan

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordeel dit product
Reviews over
Afplakken

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.