fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“Forces of nature”

Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in het ritme van de maan. We worden ons meer bewust van de invloed, die de maan op ons (gevoel) heeft. Er zijn maanagenda’s, maankalenders en als we een spectaculaire volle supermaan meemaken, die ook nog eens een totale eclipse meemaakt en daardoor rood opkleurt, zoals in de nacht van 27 op 28 september 2015, lopen social media over.

Gunmetal

Op zich niet zo gek als je bedenkt dat de volgende, vergelijkbare maan en verduistering pas ergens in 2035 zal plaatsvinden. In deze collage een impressie daarvan. Maar ook van andere indrukwekkende natuurverschijnselen; bliksem tijdens een vulkaanuitbarsting en vloeibare lava. De structuren en grillige vormen zijn momenteel een grote inspiratiebron voor fashion designers en materiaal ontwikkelaars. Onregelmatige vormen en asymmetrie zoals hier op de catwalk bij Kenzo. In het kleurbeeld passen donkere, dramatische kleuren met af en toe een highlight van ‘de kleuren van de volle maan’ of juist de electrische neonpastels van de bliksemschicht. Gunmetal, ofwel metallic antraciet en ook mat zilver kan in deze mood een mooi accent zijn. Of misschien wel toegepast worden op een hele muur…

BE INSPIRED
Christine Boland

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend
Reviews over
Forces of nature

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.