fbpx

Basic Naturals

Wit met een toefje antraciet/zwart

Iedere kleurtrend valt of staat met een goede basis. Subtiele wittinten voor de wanden en plafonds, die de trendy pastels, warme neutralen of heldere wereldse kleuren extra laten spreken. Deze essentials zijn samengevoegd in de serie Basic Naturals, die naast warme en koele witten ook enkele offblacks omvat. De Basic Naturals zijn ook onderling mooi te combineren. Wittinten in allerlei materialen en hout in verschillende soorten zijn de belangrijkste factoren voor het nieuwe witte interieur.

Wit met een toefje antraciet/zwart

Het mag weer, een combinatie van witte tinten; van spierwit, roomwit, grijswit en kartonwit. Met accenten van lever en zwart zijn dit toch weer nieuwe interieur inspiraties. Het wolkenkleed van Zuiver en de marmer tafel van Zuiver vormen de basis voor dit interieur. De Mexicaanse draadstoel komt van Woood, de draadmand van Ferm Living. De trapkast is een perfect meubelstuk voor het exposeren van bijzondere woonaccessoires.

Wit in verschillende kleurnuances

Helemaal terug van ‘even’ zijn weggeweest, is de combinatie van witte tinten. Gebruik je één kleur in een interieur, dan gaat het vooral om de combinaties van verschillende materialen zoals op de tafel; opaal grijs, ijzer, keramiek, papier, porselein en katoen.

Eclectisch en werelds wit interieur

Wittinten worden gecombineerd met hout in diverse houtsoorten. Voor de styling is heel divers gekozen uit mooie collecties. Het design keramiek letter van Arne Jacobsen, het witte marmeren beeldje van Gert Snel, de keramieken bloempot van UNC, de placemat van jute en porseleinenschaal + wekpot met kaars. Dit alles geeft de sfeer een eclectisch en werelds gevoel mee.

Wit en hout, een moderne combinatie

De houten kast en stoelen combineren mooi met de witte achtergrond en witte tafel en accessoires. Hier en daar een antracietgrijs of zwart accent maakt deze trend compleet. Op de tafel Het letter keramike van Arne Jacobsen en het witte marmeren beeldje van Gert Snel.

Stilleven met wittinten

Hier een statement in witte tonen, de Thonetstoel in poederwit/roze geverfd, hangt als een decoratiestuk aan de muur. Het stilleven van grafische lamp en Italla keramiek is een mooie eclectische mix.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend
Beoordeel dit product
Reviews over
Basic Naturals

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.