fbpx

De 12 meest geliefde Buitenkleuren

Kies je voor een traditionele kleur of maak je een eigentijds statement? Met een kleur uit de selectie van onze 12 meest geliefde buitenkleuren geef je je huis naast een perfecte uitstraling, ook de langdurige bescherming die het verdient. Onze Most Loved Twelve voor buiten: De bewezen kracht van de belangrijkste RAL-kleuren voor buiten, gecombineerd met de hoge kwaliteit van de Wijzonol buitenlakken. Daarmee garanderen we langdurig kleurbehoud én jarenlange bescherming van jouw buitenschilderwerk (tot wel 12 jaar!).

Let op! In de Semppel-kleurtesters zit de Wijzonol Muurverf Mat – de meest gebruikte duurzame muurverf voor binnen op wanden & plafonds. Het is geen buitenverf of buitenlak. Een Semppel-kleurtester geeft je een goede kleurimpressie en helpt je bij de keuze voor de kleur voor binnen of buiten.

Buitenmuurverven en buitenlakken zijn andere producten en zijn beschikbaar in verschillende glansgraden. Daarom kun je kleur-impressie niet één-op-één overnemen en kunnen wij de kleurweergave voor je buitenklus niet garanderen. Wat we wel garanderen is een uitstekende dekking van onze oer-Hollandse muurverven en lakken. Wil je nog meer weten over glansgraden of meer kleuradvies van onze Wijzonol-kleurexperts neem dan contact op.

Hoe werkt het?

Meer informatie, advies, tips vind je in deze artikelen

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Buitenkleuren

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.