Organisch/polymeer chemicus

Wij zijn op zoek naar

Een gemotiveerd Organisch/Polymeer Chemicus met een sterke affiniteit voor uitdagend én innovatief onderzoek. Je bent in staat om in alle fases van het onderzoekstraject een bijdrage te leveren.
Je bent iemand die in staat is in teamverband te acteren maar ook zelfstandig initiatieven neemt, hierbij denkend aan adequaat handelen en een bijdrage kunnen leveren aan de diverse werkzaamheden. Iemand met een proactieve houding, die kan omgaan met (mogelijke) tegenslagen en gemotiveerd is om te leren en kennis over te dragen. Een achtergrond betreffende de synthese en karakterisering van complexe polymere structuren is noodzakelijk. Je hebt een relevante HBO of WO opleiding afgerond, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Werkzaamheden

Binnen de organisatie zal je op verschillende projecten worden ingezet, waarbij je op verschillende grensvlakken actief zult zijn: zoals colloïdale systemen, polymeren, synthese en biochemie. Er zal interactie zijn met externe research- en productie partners. Je werkt in een klein maar zeer slagvaardig team met een mix aan jonge en ervaren professionals in een uitgesproken gedreven setting.

Wat bieden wij

Een uitdagende fulltime baan binnen een familiebedrijf gericht op ontwikkelen en duurzaamheid, wij zijn als een van de weinige in onze branche B-Corp gecertificeerd. Daarnaast bieden wij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen en zo jezelf te blijven ontwikkelen.

  • Salaris tussen 2600 en 5000 euro bruto (op basis van een fulltime dienstverband en ervaring)
  • 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering
  • Werkweek van 40 uur
  • 25,5 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen

Wie zijn wij

Wydo NBD B.V. gevestigd in Zwolle, is de innovatie tak van Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf heeft Koninklijke Van Wijhe Verf een rijke historie. In 2016 is Wydo NBD opgericht om structurele invulling te geven aan innovatie en eigentijdse duurzaamheid, zich niet alleen richtend op verf en / of coatings. Wij zijn één van de weinige in onze branche die B-Corp gecertificeerd zijn en hechten veel waarde aan een duurzame toekomst waartoe Wydo NBD gerichte oplossingen ontwikkelt.

Wil je meer weten?

Herken jij je in deze beschrijving en wil je werken aan een betere wereld, in ons gedreven team, meld je dan aan met een cv en een motivatiebrief. Solliciteer direct via de e-mail: mvandeutekom@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel of app Mireille van Deutekom, HR Manager op 06 44351127.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.