fbpx

'...het leveren van vakverf, professionele verf voor elke klus'

Bel eens met Johan Mendel, onze Verftechnisch Voorlichter. Hij weet als geen ander welk product het beste geschikt is voor welke klus.

Als verfspecialist wil je alleen het allerbeste voor je klanten. Daarom adviseer je Wijzonol. Oerhollandse kwaliteitsverf dat gemaakt is voor ons klimaat en bij elke omstandigheid het beste resultaat geeft.

Ontdek ons ruime assortiment

Wijzonol biedt voor elke klus een passend verfsysteem. Ontdek ons assortiment en je vindt altijd een product dat extreem goed dekt, uitstekend verwerkt en een diepe indruk achterlaat. Onze vakmensen werken nauw samen met schilders. Zo blijven we innovatieve producten ontwikkelen die voldoen aan jouw kwaliteitseisen.

Elke kleur op maat

Zoek je al tijden naar die ene unieke kleur? Dat hoeft niet meer. Wijzonol beschikt over 10.000 verschillende kleuren en met ons kleurmengsysteem kunnen we zelfs elke gewenste kleur op maat voor jou maken.Dit systeem is gebaseerd op gescheiden pastalijnen (alkyd en acryl) en beschikt over alle bekende en minder bekende kleuren en collecties. Denk daarbij aan RAL, RAL Design Systeem en NCS. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van de juiste kleur.

Inspiratie opdoen

Even zonder inspiratie? Geen nood, want de kleur- en inspiratieconcepten van Wijzonol helpen je hiermee op weg. Daarnaast staan onze deskundige adviseurs voor je klaar en denken ze met je mee.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Verfspeciaalzaak

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.