fbpx

'...en daarom geeft Wijzonol kleur aan architectuur'

Onze kleurmakers Andries, Ava en Marcel weten dat jij snel aan de slag wilt. Daarom maken ze ieder recept op maat binnen een half uur.

Architect

Omdat we weten hoe belangrijk kleur voor je is, ontwikkelt Wijzonol voortdurend kleuren die inspelen op de nieuwste trends. Ons kleurenlaboratorium beschikt over meer dan een miljoen kleurrecepten. Voor iedere stijl wat wils. Sterker nog; we maken kleurrecepten op maat binnen 1 dag.

Healing Environment

Kleur zegt alles en bepaalt (on) bewust voor een belangrijk deel of jij je ergens happy voelt of niet. Kijk maar naar het nieuwe Isala ziekenhuis in Zwolle. Een organisch vormgegeven gebouw in een groene omgeving met opvallend vrolijke kleuren die zorgen voor een Healing Environment.

De verf is van Wijzonol. Als regionale leverancier mochten we adviseren en kleur geven aan dit prachtige nieuwe ziekenhuis. En daar zijn we best een beetje trots op!

Uitstekende buitenduurzaamheid

Verf van Wijzonol staat bekend om de goede dekking en de uitstekende buitenduurzaamheid. Naast het maken van een uitgebreid technisch advies over verf, kunnen wij adviseren op het gebied van levensduurverwachting van verf, waardoor er in het ontwerp al rekening kan worden gehouden met de gebruikte kleuren. Hierdoor kom je ook als architect niet voor verrassingen te staan en blijft het ontwerp lange tijd zijn charme houden.

 

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Architect

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.