'...samen de markt bewerken, betekent samen meer succes'

Als familiebedrijf investeren we veel in een succesvolle samenwerking met onze grossiers. Edwin van Broekhuizen, commercieel manager Nederland, praat je graag bij.

In een familiebedrijf als Van Wijhe is zorg voor elkaar en onze mensen vanzelfsprekend. We doen het immers niet alleen, het bedrijf zijn we samen. Wij investeren graag en veel in samenwerking met onze klanten en alle betrokkenen in de keten. We proberen hierin betrokken en toegankelijk te zijn, want het grootste succes dat maak je samen!

Samenwerking met onze grossiers is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een gedeelde visie en filosofie. Deze samenwerking uit zich onder andere in een gezamenlijke marktbewerking om op deze manier samen te bouwen aan succes. Onze Accountmanagers hebben een nauwe samenwerking met de grossiers en onze Technische Adviseurs zijn echte specialisten over verfsystemen, ondergronden en Resultaat Gericht Samenwerken.

Actieve ondersteuning

Wijzonol heeft een uitgebreide activiteitenkalender. Zo voeren we regelmatig acties, waarmee we samen met onze grossiers de professionele schilder bereiken. We hebben een uitgebreid aanbod aan trainingen en organiseren regelmatig ook trainingen of workshops op locatie. Meer weten over wat Wijzonol voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

alles over verf: Wijzonol Kennisbank

ontdek alles over verf in de Wijzonol Kennisbank

ontdek meer