fbpx

'....daarom is het prettig werken met Wijzonol'

Productmanager Pieter Lokhorst informeert je graag over nieuwe innovaties, maar voor jou als vakman gaat het erom dat je efficiënter werkt met onze verf.

Je wilt prettig werken. Met verf van de hoogste kwaliteit die goed dekt en zorgt voor een langdurig mooi resultaat. Dat kan met de verfproducten van Wijzonol. Geschikt voor de meest uiteenlopende omstandigheden, zowel binnen als buiten.
 

Tijd is verf

Gebruiksgemak is belangrijk. Maar je hecht ook waarde aan duurzame producten die minder belastend zijn. Onze verfwetenschappers werken dagelijks in ons R & D laboratorium aan innovaties die bijdragen aan een schoner milieu én voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen, zodat jij met plezier blijft werken.

Antwoord op je vragen

Welk type Wijzonol verf is geschikt voor mijn schilderklus? Deze en andere vragen over producten, systemen en ondergronden beantwoorden onze verftechnisch adviseurs voor je. Ze adviseren je ook graag over passende objectkleuren en de levensduur van de verflaag. Maar Wijzonol biedt meer! Doe mee aan onze professionele trainingen en laat je adviseren over Resultaat Gericht Samenwerken en deel je ervaringen met andere schilders.

Snel aan de slag met de bestekservice

Je wilt snel aan de slag. Dat kan met de bestekservice van Wijzonol. Een handig hulpmiddel waarmee je eenvoudig STABU-bestekken samenstelt. Deze service is geschikt voor nieuwbouw en nieuwe ondergronden, maar ook voor bestaande bouw en bestaande ondergronden. De volledige bestekomschrijvingen zijn beschikbaar in STABU- en Wijzonol-tekst. De omschrijvingen kun je direct, via het klembord, naar het projectadvies kopiëren.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.