fbpx

Wijzonol Vakverf Servicepunt

voor uitstekende service van vakmensen

Kwaliteit en service bij Wijzonol Vakverf Servicepunten

Wij werken samen met een flink aantal Wijzonol Vakverf Servicepunten (WVSP) in Nederland. Dit zijn de beste verf- en behangspeciaalzaken die zich onderscheiden door kennis, advies en service. Een WVSP is dé Wijzonol verfexpert voor zowel consumenten als de zelfstandige professional.

Een WVSP beschikt over het complete verfassortiment van Wijzonol en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op verf- en kleurgebied. De vakmensen zijn uitstekend in staat om persoonlijk kleuradvies te geven. Bij de WVSP-winkels zijn meer dan 10.000 kleuren verkrijgbaar, evenals de eigentijdse kleurinspiratie concepten van Wijzonol, zoals de EigenStijl Collectie en de Collectiewaaier. Bij een WVSP ben je dus altijd aan het juiste adres voor een optimaal verf- en kleuradvies.

Vind een Wijzonol Vakverf Servicepunt in de buurt!

Filter op
  • Bouwmarkt
TitelSpecificatiesVerfmengserviceAdresWebsiteTelefoonnummer

Altijd aan het juiste adres

In mei 2012 opende Wijzonol het eerste Wijzonol Vakverf Servicepunt en sindsdien zijn er vele tientallen bijgekomen. Dit zijn stuk voor stuk gespecialiseerde verfwinkels, die qua service en vakmanschap bij de top behoren. Elke winkel heeft een unieke en herkenbare WVSP uitstraling . Er is een volledig pakket aan winkel- en actiecommunicatie beschikbaar en een compleet opleidingsplan. Bij de productontwikkeling en doelgroepprojecten betrekt Wijzonol medewerkers van de WVSP winkels, zodat wij samen tot een succesvol product of plan komen.

Op deze manier biedt Wijzonol zowel winkeliers als consumenten en zelfstandige professionals veel voordelen: winkeliers beschikken over één verfmerk met bijbehorend assortiment voor zowel de consument als de zelfstandige professionals en kunnen zich onderscheiden met kennis, advies en service. Consumenten en zelfstandige professionals plukken daar op hun beurt de vruchten van.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.