fbpx
witte verf met emmer aan de slag

Levensduurverwachting van verfsystemen

‘…het inzichtelijk maken van levensduur van verf levert veel voordelen op’

Onze specialist hierin, Verftechnisch Voorlichter Johan Mendel, kan je alles vertellen over hoe je kosten in duurzaam onderhoud kunt besparen.

Wijzonol heeft een webbased softwarepakket ontwikkeld waarmee de opdrachtgever een duidelijk beeld krijgt in de levensduurverwachting van buitenverfsystemen. Het programma biedt uitkomst voor onderhoudsbedrijven die verantwoordelijk zijn voor onderhoud en beheer van vastgoed.

Weer- en omgevingsfactoren

Nederland telt maar liefst vier verschillende klimaatsoorten. Een industrieklimaat in de Randstad, een zeeklimaat langs de kust, een zeeindustrieklimaat in de overgangsgebieden en een landelijk klimaat in de rest van ons land.

De levensduur van een verfsysteem is afhankelijk van weer- en omgevingsfactoren. Zo krijgt een hoog flatgebouw langs een snelweg meer te verduren dan een kantorencomplex op een windluwe schaduwplek.

Om de invloed van weer en omgeving op verf inzichtelijk te maken heeft Wijzonol een programma ontwikkeld dat inzicht biedt in de levensduur van verfsystemen. Dit programma biedt uitkomst voor onder andere onderhoudsbedrijven die verantwoordelijk zijn voor onderhoud en beheer van vastgoed en steeds vaker worden geconfronteerd met strenge

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox
Meld je aan

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.