fbpx

Top 12 buitenkleuren

De top 12 Buitenkleuren oftewel je verfkleuren voor buiten.  Kies je voor een traditionele kleur voor buiten of maak je een eigentijds statement? Met een kleur uit de Wijzonol Most Loved Twelve voor buiten geef je een perfecte uitstraling aan je buitenschilderwerk.
Deze buitenkleuren tref je de bewezen kracht van de belangrijkste Ral-kleuren voor buiten gecombineerd met de meest krachtige en gebruikte Wijzonol buitenkleuren.

Welke kleur buitenschilderwerk?

Kies je voor één kleur buiten of toch voor twee kleuren? In onze kleurenwaaier vind je prachtige buitenkleuren. Is dat teveel keuze en zie je door de bomen het bos niet meer. In onze Most Loved Twelfe buitenkleuren vind je de 12 meest gebruikte kleuren voor buiten.

Hiermee maak je een statement met je huis en komt het prachtig uit de verf. Door je schilderwerk te schilderen met de hoge kwaliteit buitenlakken van Wijzonol krijg je niet alleen een perfecte uitstraling maar ook nog eens een jarenlange bescherming met een uitstekend glansbehoud. Met de LBH SDT Ultra bescherm je bijvoorbeeld het buitenschilderwerk tot wel 12 jaar.

Verfkleuren voor buiten – de beste buitenkleuren

Veel gebruikte combinatie is wit met groen. Bijvoorbeeld een frisse look met Ral 9010 in combinatie met 9328 Antiekgroen. Maar ook 9001 cremewit gecombineerd met 9277 Grachtengroen is een veel gebruikte en tijdloze combinatie die veel allure uitstraalt.
De trend die nu al even duurt is wit met grijs of antraciet. Kies hiervoor uit onze Most Loved Twelve voor Ral 9010 of 9001 in combinatie met Ral 7021 of Ral 7016. Wanneer je zwart in het schilderwerk buiten wilt gebruiken kies dan voor diepzwart; Ral 9005.
Heel verrassend is de combinatie Ral 9005 met Ral 7037. Deze niet alledaagse combinatie is weer een iets anders dat het standaard wit/créme met zwart en gaat zeker Nederland veroveren.
Natuurlijk mogen rood en blauw ook niet ontbreken in het buitenschilderwerk. Wijzonol 9346 Bordeauxrood en het prachtige diepblauwe 9226 Koningsblauw zijn prachtige buitenkleuren die een huis veel allure zullen geven. Zeker wanneer deze buitenkleuren van een mooie bolle hoogglans worden voorzien zoals dat kan met de LBH SDT Ultra Hoogglanslak voor buiten.

Wil je weten welke combinatie jij nu de mooiste vindt? Kijk dan eens bij de Most Loved Twelve- Buitenkleuren en laat je inspireren voor je favoriete combinatie voor het buitenschilderwerk.

Welke buitenlak is de beste?

Met een buitenduurzaamheid en optimaal glansbehoud van wel 12 jaar staat de LBH SDT Ultra Hoogglans met stip aan de top van de buitenlakken. Door je most loved buitenkleuren op kleur te laten mengen in LBH SDT Ultra Hoogglans is de ondergrond goed beschermt en staat uw schilderwerk jarenlang strak in de lak.

Wil je nog meer weten over glansgraden of meer kleuradvies van onze Wijzonol-kleurexperts neem dan contact op.

Weet je al welke kleur je wil gaan gebruiken? Ga dan naar een Wijzonol verkooppunt bij jou in de buurt.

Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt

Meer blogartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Beoordeel dit product
Reviews over
Top 12 buitenkleuren

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.