fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“Earth matters”

In een poging om ‘de aarde te redden’ gaan ontwerpers op zoek naar nieuwe, alternatieve grondstoffen. Er wordt gekeken naar hernieuwbare materialen en grondstoffen waar we genoeg van hebben zoals zand, klei, gras, hooi, stro, maar ook verpoederd afval of industriële reststoffen.

Aarde & klei

Tjeerd Veenhuizen maakt bio-laminaat met zichtbare gras en graansoorten erin verwerkt en ontwerper Olivier van Herpt is er in geslaagd om sierlijke vazen en potten te maken van 3-D geprinte klei. Opvallend veel ontwerpers zijn bezig met aarde en klei en in die zoektocht komen ze alle denkbare kleurschakeringen van terra-cotta tegen: van rood tot oranje en geel tot grijzen, soms bijna blauw, en taupe. Deze colour mood is uit die inspiratie voortgekomen. Mooi om te combineren met highlights van gekleurde metallics, net als de schittering van de mineralen die we in de grond kunnen tegenkomen.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Earth matters

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.