fbpx

Warme neutralen

Oranje Terra, nieuwe trendkleur

Voor een modern interieur met een vleugje etnisch of vintage items zoek je de trendkleuren in de warme neutralen. Deze kleurenmood leent zich mooi voor tegenstellingen en onverwachte combinaties in het interieur: een moderne inrichting met etnische aspecten of strak eigentijds design gemixt met vintage. De kleurstijl omvat een serie warme roden, aardse tinten en verschillende huidtinten, die onderling ton-sur-ton toe te passen zijn. Uitgesproken sfeerbepalend is een dieprode of warmbruine kleur op de wanden, bij voorkeur in een krijtmatte of gesponsde afwerking. Natuurlijke materialen zoals hout en linnen versterken dit gevoel. Voor meer contrast of een stoere basis worden de warme rood- en bruintinten gecombineerd met matgrijs of koel antraciet uit deze kleurlijn. Toegepast op een groter vlak ontstaat een compleet ander kleurgevoel.
 

Oranje Terra, nieuwe trendkleur

Hier als basis kleur (P06050) voor de stoere landelijke keuken. Het warme palet van okergeel, oranje en rood tinten ondersteunt perfect de natuurlijke materialen van hardsteen en hout. De houten snijplanken aan de muur is een leuke eye-catcher.

Warme en stoere keuken

De nieuwe Terra (P06050) achtergrond vorm de rustige basis voor het stoere, in antraciet (N54070) geverfde krukje. De recycling vaas in donker oranje en het leren keukenshort maken het stoere compleet.

Een donkere basiskleur in antracietgrijs die de achtergrond vormt voor een bordeaux plantenstandaard

Warm en romantisch

Romantisch 2018 in warme neutrale kleuren. Hier een donkere basiskleur in antracietgrijs (N54070) die de achtergrond vormt voor een bordeaux plantenstandaard (H00650), fluwelen poef met franjes (de hit van het moment) van Bloomingville en een moderne vloerloper van Zuiver. De aquarel poster zorgt voor de verbinding van al deze donkere tonen. Het trendy pannenkoekplantje is een must-have in iedere woning van groenliefhebbers!

Vintage en robuust

Lichtgrijs (N54030) is een blijvertje als neutrale basis voor het interieur. Hier gecombineerd met een ronde vergrijsde eiken tafel van Woood en de vintage Tholix stoel en de spijlenstoel van Woood. Planten in manden en papieren zakken brengen dit interieur tot leven.

Stoer en licht

Stoere combinatie met de lichtgrijze (N54030) wand en ronde vergrijsde eiken tafel van Woood. Als accenten is hier voor roze en rood gekozen. Planten, hier in manden en papieren zakken van Uashmama, maken dit interieur af.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Warme Neutralen

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.