fbpx

Roze vluchtheuvels, bakens van kleur

Wereldnieuws was het: de roze vluchtheuvels in Wijchen. Wat begon als ‘foutje’ is nu de kleurrijke eye catcher van Wijchen. In eerste instantie is er een foutief kleurnummer doorgegeven voor de verf. Toen de vluchtheuvels eenmaal roze waren, heeft de gemeente Wijchen besloten deze roze te laten. En….ervoor gekozen de vluchtheuvels nog meer kleur te geven! Wijzonol Vakverf Servicepunt Aalbers uit Wijchen en Wijzonol hebben hier een bijdrage in mogen leveren.

Drie Wijchense kunstenaars, Daniella Krijt, Moris (Maurice Broekhoff) en Connie de Graaf laten in hun werk op deze vluchtheuvels in kleur zien dat Wijchen een gemeente is waar veel kan, waar men open staat voor nieuwe initiatieven, maatschappelijke betrokkenheid en elkaar versterken. ColourfulWijchen zal de naam worden vanwaaruit gewerkt wordt.Naast het beschilderen van de vluchtheuvels is er onder de naam “ColourfulWijchen” op woensdag 1 oktober een facebookpagina geopend voor alle Wijchense inwoners. Op deze pagina zullen foto’s van kleurrijke plekken in Wijchen te zien zijn. En mocht er meer behoefte zijn in Wijchen aan kleur, dan kan men dat op de facebookpagina aangeven. Zo zal ColourfulWijchen iets van iedere Wijchenaar kunnen zijn en kan Wijchen nog kleurrijker worden

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Beoordeel dit product
Reviews over
Roze vluchtheuvels, bakens van kleur

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.