fbpx

Waarom kiezen voor het LBH SDT Ultra Verfsysteem?

Een andere duidelijk waarneembare ontwikkeling zijn de steeds extremer wordende weersomstandigheden zoals lange perioden van neerslag en zonbelasting. Nederland kent volgens het Köppen-systeem een gematigd zeeklimaat, dit klimaat heeft Nederland te danken aan de invloed van de Noordzee. Nederland kent neerslag in de vorm van regen, sneeuw, ijzel of hagel en heeft te maken met wisselvallige zomers en winters. Steeds extremer wordende weersomstandigheden, zoals lange perioden van neerslag en zonbelasting. Deze elementen zorgen voor een afname van de glans en duurzaamheid van een verflaag. De afname van glans bepaalt in veel gevallen het moment van overschilderen.

Het LBH SDT Ultra Verfsysteem biedt 20% meer buitenduurzaamheid. In ideale gevallen kan er zelfs tot 12 jaar buitenduurzaamheid mee worden bereikt. Deze nieuwe systeem kent een zeer hoge aanvangsglans en langdurige glansprestatie en is daarmee een superieure hoogglanslak die staat voor langdurige bescherming en verfraaiing van geschilderde bouwdelen.

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox
Meld je aan

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Waarom kiezen voor het LBH SDT Ultra Verfsysteem?

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.