fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“Morrocan tea house”

Wie een open blik heeft (en een smartphone of camera bij de hand) vindt de inspiratie letterlijk op straat. Als je oog ergens aan blijft hangen is het de moeite waard om te kijken waarom dat is. Welke kleuren komen daar bij elkaar en waarom is dat nu juist zo mooi.

Tijdens een wandeling in de bergen van Ourika, vlakbij Marrakech, stuitte ik op dit ‘cadeautje voor het oog’. Zomaar een thee huisje langs de stijle klim naar boven, met precies dat koperen potje in het zonlicht en die ‘hippe groene’ accenten tegen die vervaagde achtergrond. Bruin met blauw en krijtwit als hoofdkleuren en eventueel nog zo’n zandgeel erbij kunnen een mooi uitgangspunt zijn voor een interieur. Bijvoorbeeld gordijnen in fluweel of linnen in blauw, tegen een bruine muur met een naturel tadelakt achtige vloer. Het is een hele kunst om de goede blauwtoon te vinden, maar als je ‘Morrocan blue’ googlet bij afbeeldingen krijg je wel een mooi beeld van deze typerende kleur. De volgende uitdaging is om het zo mooi mat te krijgen en liefst een beetje levendig gepatineerd.

BE INSPIRED,
CHRISTINE BOLAND

Meer kleurinspiratie

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Morrocan tea house

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.