fbpx

Wonder Wereld

Contrast in kleur & materialen

Barokke stoffen en dessins doen hun intrede in het minimalistische interieur met modern design. Grote bloemstukken zorgen voor weloverwogen kleuraccenten en met rijke, fluweelzachte stoffen als velours en keramiek accessoires worden prachtige stillevens gecreëerd. Arme roodbruin en bordeaux kleuren krijgen een subtiele twist in combinatie met koel paars en lila.

Bordeaux en paars: de nieuwe rijke interieurkleuren

Bordeaux en paars zijn de nieuwe rijke interieurkleuren. Het donkere palet straalt romantiek uit, maar dan wel in een retro 70-ties gevoel. Warme en luxe stoffen zoals wol, satijn en fluweel horen thuis in deze comfortabele interieurtrend.

De sfeer ontstaat vanuit contrasten, warme kleuren tegen koele kleuren, barok in de mix met minimaal design. De hazelnootkleurige Thonet stoel (heel hip op het ogenblik) steekt hier prachtig af tegen de bordeaux muur. Lila en paars zorgen voor de moderne twist. Flessen en stoel zijn geschilderd met de matte muurverf van de Wijzonol Semppel.

Barok meets modern met Thonet!!

Thonet heeft een nieuwe impuls gekregen door nieuwe ontwerpers aan te trekken en nieuwe ontwerpen te maken voor dit jaren oude merk. Dit heeft ertoe geleid dat het merk nu op de “most-wanted list” staat bij interieurliefhebbers.

Zachtgeel, terug van weggeweest

Modern met een vleugje romantiek. Zachtgeel is helemaal terug van weggeweest, na een periode van 20 jaar. Hier als achtergrond tegen een zacht palet van roze, lila, nude en claret (licht bordeaux wijnkleur). Paars zorgt hier voor de dieptewerking tussen de kleuren.

Rond & zacht komen samen

Ronde vormen en zachte kleuren in dit minimale stilleven. Het zacht botergeel en lila zorgen voor een nieuw interieur-gevoel.

Stilleven van puddingvormen

De puddingvormen van keramiek voor een minimaal decoratief stilleven. Met de matte muurverf van de Wijzonol Semppel verf je deze puddingvormen in de gewenste kleur.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Reviews over
Wonder Wereld

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.