fbpx

Wijzonol AQUA

Wijzonol-AQUA-Zijdeglans

Ook lekker bezig met klussen in huis?

Onze AQUA lakken voor binnen beschermen tegen krassen en slijtage! Je herkent de Wijzonol AQUA lakken aan het groene etiket!

Waarom Aqua binnenlak?

 • Hoogwaardig en mooi vullend
 • Kras- en slijtvast
 • Handvetbestendig
 • Niet donkervergelend

Kan je deur of kozijn een sterk laklaagje gebruiken?

Als je deuren, kozijnen weer eens een laklaag kunnen gebruiken kies dan een sterke krasvaste en slijtvaste lak van professionele kwaliteit. De AQUA lakken van Wijzonol.

Of het nu gaat om een binnendeur schilderen in je hal die heel veel gebruikt wordt. De trapleuning waar je veel handvet ziet of het houten kozijn waar de krassen niet meer te verbergen zijn. Met de Wijzonol Aqua lak bescherm je ze langdurig tegen de krassen, handvet en slijtage.

En wat denk je van de meubels, plinten, keukenkastjes, bijzettafels……….klussen genoeg.

In 1 dag klaar: Snel droog en geurarm

Eigenlijk geen zin om dagen in de geur en overlast van een binnenlak te zitten.

De Wijzonol AQUA zijdeglans is al stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 4 uur. En je ziet dat je geschilderd hebt, maar ruikt het nauwelijks!

Een binnenlak van professionele kwaliteit

Vele schilders hebben de afgelopen jaren de prestaties van de Wijzonol AQUA grondverf en lakken positief ervaren en beleefd. Met name de lange opentijd en de mooie vloei worden geroemd. De lakken van Wijzonol zijn versterkt met polyurethaan en zijn alleen geschikt voor binnen. Met het watergedragen assortiment van Wijzonol heb je alles bij de hand voor een professioneel resultaat.

Een deur in elke kleur

De Aqua lakken zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. In de bekende Ral kleuren zoals  RAL9010,  RAL9001, maar ook in zwart, antraciet (RAL7021) of een echte Wijzonol kleur. Kijk voor mooie combinaties op de Wijzonol digitale kleurenwaaierJe kunt een deur lakken in bijna elke denkbare kleur. En ook de perfecte kleurcombinatie zoeken voor de aangrenzende muur. Schilder deze dan met de matte biobased muurverf van Wijzonol.

Een compleet assortiment van grondverf en lakken

Het hele AQUA assortiment bestaat uit verschillende producten, van grondverf AQUA Hechtprimer tot lakken in verschillende glansgraden AQUA Zijdeglans, AQUA Hoogglans met optimale verwerkingseigenschappen. Alle zijn geschikt voor vele toepassingsgebieden en ondergronden. Denk hierbij aan houten, metalen, kunststof en steenachtige ondergronden voor het realiseren van onder andere kozijnen, ramen, deuren, vloeren, trappen, leuningen en leidingen.
Ben je nog op zoek naar bepaalde kennis over producten of verfadvies, bekijk dan onze Wijzonol kennisbank.

Waar kan ik Wijzonol Aqua lakken kopen?

De Wijzozonol AQUA lakken zijn verkrijgbaar bij de verfspeciaalzaak. Ook online.
Informeer naar de mogelijkheden om je verf in deze tijd te laten bezorgen.

Meer dan 100 jaar ervaring 

Als Oer-Hollandse verfproducent stimuleren we lokale verkoop. De Wijzonol lakken worden allemaal in Zwolle geproduceerd door Koninklijke Van Wijhe Verf. Een familiebedrijf met B-Corp certificaat en meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van verf. Altijd op zoek naar kleurrijke duurzame coating innovaties.

Wijzonol AQUA lakken herken je aan het groene etiket

AQUA Hechtprimer

Hoogwaardige, vullende, waterverdunbare universele hechtprimer op basis van acrylaat technologie. Deze grondverf / hechtprimer is de perfecte start op ondergronden als hout, metaal, (verzinkt)staal, aluminium, kunststof (hard pvc).

 • Uitstekende hechting
 • Goed vullend
 • Snel overschilderbaar

AQUA Zijdeglans

Hoogwaardige, vullende, kras- en slijtvaste waterverdunbare zijdeglanslak op basis van acrylaat technologie. De Aqua zijdeglans voorbehandeld hout, staal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal. Bestaande verflagen vooraf reinigen en grondig mat schuren.

 • Handvetbestendig
 • Goed vullend
 • Niet donkervergelend

AQUA Hoogglans

Hoogwaardige, vullende, waterverdunbare hoogglanslak op basis van alkyd technologie. Deze Aqua hoogglans voorbehandeld hout, metaal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal. Bestaande verflagen vooraf reinigen en grondig mat schuren.

 • Handvetbestendig
 • Goed vullend
 • Mooie vloei

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Zoek in AQUA producten

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox

Beoordeel dit product
Reviews over
Wijzonol AQUA

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.