fbpx

Honderden schilders met Wijzonol naar kleurrijk Burgers’ Zoo

Honderden schilders en hun gezinsleden genoten zaterdag 14 april jongstleden van een gratis dagje Burgers’ Zoo met Wijzonol.

Dit bijzondere familie uitje voor honderden schilders en hun gezinsleden (in totaal ruim 1.700 mensen) vormde een prachtig moment om iedereen kennis te laten maken met de ‘s werelds grootste overdekte kleurrijke mangrove.

De mangrove is ondergebracht in een enorme hal van ca. 3.000 m2 die mede dankzij inventieve en decoratieve technieken in 2017 is omgetoverd tot een stukje tropisch Belize in Nederland. Met dank aan de oerhollandse verven van Wijzonol. Klik hier ook voor meer informatie over dit bijzondere schilderproject.

De gratis entreebewijzen voor Burgers’ Zoo werden onlangs cadeau gegeven bij een groot aantal Wijzonol buiten- en binnenverven. Dat de keuze voor Burgers’ Zoo in goede aarde viel, bleek zaterdag uit de enthousiaste reacties van de bezoekers die het een beestachtige en kleurrijke dag noemen.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.