'...daarom levert het Wijzonol Vakverf Servicepunt meer'

Key Accountmanager Arthur Zweerts vertelt je graag hoe collega verfverkopers hun omzet zagen groeien toen ze overstapten op deze verkoopformule.

Je wilt het beste voor je klanten en een stap verder gaan in kwaliteit en dienstverlening. Voor verfprofessionals zoals jij heeft Wijzonol de Wijzonol Vakverf Servicepunten (WVSP) opgezet in Nederland. Dit zijn de beste verf- en behangspeciaalzaken van Nederland die zich onderscheiden in kennis, advies en service voor consumenten en zelfstandig professionals.

Voordelen voor consument en professionals

Een WVSP beschikt over het complete verfassortiment van Wijzonol en kent de laatste ontwikkelingen op verf- en kleurgebied. De vakmensen zijn uitstekend in staat om persoonlijk kleuradvies te geven. Bij de WVSP-winkels zijn meer dan 10.000 kleuren verkrijgbaar, evenals de eigentijdse kleurinspiratie concepten van Wijzonol, zoals de EigenStijl Collectie en de Collectiewaaier. Bij een WVSP ben je dus altijd aan het juiste adres voor een optimaal verf- en kleuradvies.

Opening Wijzonol Vakverf Servicepunt Fa. Regelink Amstelveen

Voordelen voor de verkoopspecialist

Elke WVSP heeft een unieke en herkenbare WVSP-uitstraling. Voor de verkoopspecialist is een volledig pakket aan winkel- en actiecommunicatie beschikbaar en een compleet opleidingsplan. Bij de productontwikkeling en doelgroepprojecten betrekt Wijzonol medewerkers van de WVSP winkels, zodat wij samen werken aan meer omzet en succes.

Vind een Wijzonol Vakverf Servicepunt in de buurt!

Wijzonol is finalist

van de marketing jaarprijs!

lees verder

het is tijd voor een muurverf

die scheuren écht overbrugt!

Lees meer

Neem contact op met

onze kleurenservice 038 - 429 11 93

neem online contact op