Traditie & Toekomst

Rood wit blauw

Rood wit blauw in een modern jasje. Dit traditionele kleurenpalet krijgt een zeer stoere uitstraling met de metalen blauwe achtergrond in combinatie met de industriële accessoires en denim stoelbekleding. De toekomst komt naar voren in de rood-wit print op het kussen en in het grafische spel van het doorgestikte leer van de fauteuil. Het karpet zorgt voor samenspraak tussen de kleuren. Daarnaast zorgen authentieke accessoires, zoals de zinken emmer, de email boeien en de delfts blauwe vaas voor stoerheid en traditie. Terwijl de grof metalen letter en het afgebladderde hout van het krukje dit interieur een vintage look geven.

Hard industrieel ontmoet zacht kleurenpalet.

Hard industrieel ontmoet zacht kleurenpalet. 2 Kleurlijnen gaan een spel met elkaar aan; pastelkleuren en rood-wit-blauw. Het traditionele rood-wit-blauw zijn de accenttinten, terwijl het roze en oranje de trendy basis vormen. Deze zachte pastelkleuren wringen op de achterwand. De kleuren lopen vloeiend in elkaar over. Dit effect op de muur krijg je door een halfdroge roller te gebruiken. Door het gebruik van zachte pastel kleuren als basis, krijgen de harde materialen, een vriendelijker gevoel mee. De witte kuipstoel met rode zitten is van Zuiver. Het knalblauw springt eruit en zorgt hier voor de spanning in het beeld.

Delfts blauw

Traditie in de vorm van delfts blauw, toekomst in de vorm van het grafische spel van het doorgestikte leer van de fauteuil (H03930)en de rood-wit print op het kussen (TC16022 en 9100).

Industrieel

Industrieel als inspiratie voor een bijzonder interieur, de kleuren rood, wit en blauw worden hier op allerlei manieren ingezet!

Poederroze

Kleuren die wringen, hier een achtergrond van poederroze (TC16024) en oranje (TC16023). De kleuren lopen vloeiend in elkaar over. Gebruik een halfdroge roller om dit effect te krijgen op de muur.

Hard industrieel

Hard industrieel ontmoet zacht kleurenpalet. Een spel tussen de pastel basiskleuren en de rood-wit-blauwe accenten in de vorm van accessoires en details.

terug naar Trend Corner
terug naar Trend Corner
Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox? schrijf je in