fbpx

Wijzonol Vakverf Servicepunt

voor uitstekende service van vakmensen

Je wilt het beste voor je klanten en een stap verder gaan in kwaliteit en dienstverlening. Voor verfprofessionals zoals jij heeft Wijzonol de Wijzonol Vakverf Servicepunten (WVSP) opgezet in Nederland. Dit zijn de beste verf- en behangspeciaalzaken van Nederland die zich onderscheiden in kennis, advies en service voor consumenten en zelfstandig professionals.
 

Voordelen voor consument en professionals

Een WVSP beschikt over het complete verfassortiment van Wijzonol en kent de laatste ontwikkelingen op verf- en kleurgebied. De vakmensen zijn uitstekend in staat om persoonlijk kleuradvies te geven. Bij de WVSP-winkels zijn meer dan 10.000 kleuren verkrijgbaar, evenals de eigentijdse kleurinspiratie concepten van Wijzonol, zoals de EigenStijl Collectie en de Collectiewaaier. Bij een WVSP ben je dus altijd aan het juiste adres voor een optimaal verf- en kleuradvies.

Voordelen voor de verkoopspecialist

Elke WVSP heeft een unieke en herkenbare WVSP-uitstraling. Voor de verkoopspecialist is een volledig pakket aan winkel- en actiecommunicatie beschikbaar en een compleet opleidingsplan. Bij de productontwikkeling en doelgroepprojecten betrekt Wijzonol medewerkers van de WVSP winkels, zodat wij samen werken aan meer omzet en succes.

Vind een Wijzonol Vakverf Servicepunt in de buurt!

Filter op
  • Bouwmarkt
TitelSpecificatiesVerfmengserviceAdresWebsiteTelefoonnummer

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.