Kleur en inspiratie

Ontdek de meest trendy en inspirerende kleuren voor binnen en buiten Kleurinspiratie opdoen

Verfkleuren

Verfkleuren zijn bepalend voor de sfeer in je omgeving. De juiste kleur kiezen door middel van een kleurenwaaier of kleurenpalet is daarom erg belangrijk. Op deze manier kom je er makkelijk achter of de verfkleuren goed te combineren zijn. Benieuwd hoe je de juiste verfkleur kiest? Wijzonol geeft advies!

Kleurenwaaier voor jouw verfkleuren

Soms heb je een specifieke kleur nodig. Met een kleurenwaaier zijn alle kleuren gebundeld in een waaier. In een oogopslag kan je kleuren vinden en vergelijken. Een kleurenwaaier is eigenlijk een overzicht met alle kleuren waarin verf gemengd kan worden. Op de kleurstalen kan je de desbetreffende kleuren met kleurcodes vinden. Heb je een passende kleur gevonden? Dan kan je beginnen om een kleurenpalet te maken. Een kleurenpalet maak je met verfkleuren die je uit de kleurenwaaier hebt gevonden. Zo zie je of de verfkleuren bij elkaar passen. Denk eraan om balans in je kleuren te houden. Het advies om maximaal drie basiskleuren te kiezen.

Om je te inspireren heeft Wijzonol advies over allerlei verfkleuren. In blogs komen bijvoorbeeld de nieuwste trends en kleurinspiraties voorbij. Verfkleuren zijn bepalend voor de uitstraling in je omgeving. Laat je inspireren met moodboards van kleurencombinaties.

Verfkleuren van Wijzonol

Wijzonol heeft vele verfkleuren. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we iets bedacht. Het is mogelijk om jouw favoriete kleuren te bewaren in jouw online kleurenpalet. Ben je er nog niet over uit welke muurverf mooier staat? Via Wijzonol kan je een verfkleur kiezen en een Semppel bestellen. Met de Semppel is het mogelijk om de kleur te testen op je muur. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!


Heb je verder nog vragen? Neem dan vooral contact op.